Home-OekraГЇense dames
Inschrijven Reizen Tarieven
Dames 18+
Dames 37+
Dames 48+
Dames 52+
Appartementen-Hotels
OekraГЇne Informatie
FAQ
Contact
Nieuws
Aljance
Internationaal huwelijks- en relatiebemiddelingsbureau
Home-OekraГЇense dames

  


Aljance - het meest actieve huwelijks- & relatiebemiddelingsbureau van Nederland en België voor de mooiste Oekraïense en Russische dames !
  

Als Aljance onderscheiden we ons door kleinschaligheid en een unieke persoonlijke aanpak met persoonlijke begeleiding. als eigenaresse van het bureau heeft het voor u een groot voordeel dat ik zelf uit Oekraïne kom en al jaren in Nederland woon. Zo ken ik zowel de Nederlandse mentaliteit, normen en waarden, maar begrijp ook als geen ander de mentaliteit en beweegredenen van dames uit Oekraïne die op zoek zijn naar een partner. Uiteraard spreek ik ook beide talen.

Aljance is dus geen “postorder” agency waar u uit  duizenden dames kunt kiezen en waar vaak een zogenaamde 100% garantie wordt gegeven. Wij geloven niet in deze werkwijze indien u echt op zoek bent naar een serieuze relatie. 


Waarom zoeken Oekraïense vrouwen nu eigenlijk een buitenlandse partner?
Statistieken tonen aan dat het percentage vrouwen in Oekraïne en Rusland veel hoger ligt dan het aantal mannen. Daarom rest voor hun vaak geen andere keus dan naar droompartner “over de grens” op zoek te gaan. Ook een stabiele relatie en toekomst speelt natuurlijk een grote rol.


Liefde kent geen grenzen, wij helpen u die grenzen te openen…
Wij bieden u de unieke mogelijkheid om interessante, stijlvolle, toegewijde en betrouwbare Oekraïense dames te ontmoeten. Het is alom bekend dat van alle Slavische vrouwen Oekraïense vrouwen het meest vrouwelijk, gevoelig, geduldig en erg mooi zijn. Ze zijn veelal te onderscheiden door hun speciale uiterlijk, intelligentie, trots en temperament. Deze bijzondere schoonheid en charme hebben vaak historische achtergronden en zijn verbonden met de vele verschillende Oosterse en Westerse stammen die door de eeuwen heen in Oekraïne verbleven.

Veelal besteden Oekraïense dames ruime aandacht aan hun uiterlijk, kleding en make-up, en kleden zich vooral vrouwelijk. Ook zijn ze meer georiënteerd op het gezin dan de gemiddelde Westerse vrouw en besteden hun tijd graag met hun man en aan het opvoeden van de kinderen. Ze “gaan” voor hun man, zijn trouw, zorgzaam, attent en fantastische kokkinnen. Juist om al deze redenen willen veel West-Europese mannen hun toekomst delen met deze attente, gepassioneerde en vaak niet-feministische vrouwen.


En de dames?
Al onze dames zijn door ons zorgvuldig geselecteerd, en hebben wij persoonlijk ontmoet. Zo weten wij en u zeker dat de dames ook echt bestaan, niet getrouwd zijn, serieuze bedoelingen hebben en klaar zijn om een hechte relatie of gezin te starten. Voor registratie bij ons huwelijksbureau is niet het uiterlijk van de dame bepalend, maar besteden wij meer aandacht aan haar intenties en bedoelingen waardoor de kans voor u op een geslaagde relatie aanzienlijk vergroot wordt! De ‘kwaliteit’ van de dames die wij bemiddelen is belangrijker dan het aantal dames op onze website.

Naar Oekraïne?
Ervaring toont aan dat een kennismakingsreis de meest efficiënte en succesvolle manier is om de dames van uw keuze beter te leren kennen en uiteindelijk daaruit de juiste partner te vinden. De meeste van onze dames komen uit de steden Vinnitsa, Poltava en Zaporozhye. Daarom organiseren wij onze standaard kennismakingsreizen naar deze charmante Oekraïense steden. Echter op aanvraag hebben wij ook reizen naar andere steden als Kiev en Odessa. Ook een combinatiereis met meerdere steden is mogelijk. Uiteraard krijgt u voor uw reis eerst de mogelijkheid om te corresponderen en contact te leggen met de dames van uw keuze.

Bekijkt u de foto’s en profielen van de dames op onze website op uw gemak en de kans is groot dat u uw Oekraïense droomvrouw al snel tegenkomt. Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen dan beantwoorden wij die natuurlijk graag. U kunt ons altijd mailen of bellen.

Schrijf u nu geheel kosteloos in, ga hiervoor naar 
Inschrijven
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw profiel / foto komt nergens online te staan 

Om naar Oekraïne te reizen heeft u geen Visum nodig.

 

 
Marriage and relationship mediation agency Aljance, for the most beautiful ladies from Ukraine. Short correspondence and meet quickly.
Please inquire about our introductory trips.

Agentur für Ehe- und Beziehungsvermittlung Aljance, für die schönsten Frauen aus der Ukraine. Kurze Korrespondenz und schnell treffen.
Bitte erkundigen Sie sich nach unseren Einführungsreisen.

Agence de médiation matrimoniale et relationnelle Aljance, pour les plus belles dames d'Ukraine. Courte correspondance et se rencontrer rapidement.
S'il vous plaît se renseigner sur nos voyages d'introduction.

Agencia de mediación de matrimonio y relaciones personales Aljance.
Para conocer a las damas más bellas de Ucrania. Te proponemos una corta correspondencia para después reunirte rápidamente con ellas.
Por favor pregunte sobre nuestros viajes introductorios.

Agenzia di mediazione matrimonio e relazioni Aljance, per le donne più belle dell'Ucraina. Corrispondenza breve e incontro rapido.
Si prega di informarsi sui nostri viaggi introduttivi.

Ekteskap og forholdsmessig mediation byrå Aljance, for de vakreste damer fra Ukraina. Kort korrespondanse og møtes raskt.
Vennligst spørre om våre innledende turer


ШЩШІЩЂШШ ЩЂШЩШШЇШЩШШЄ
ЩЂЩѓШЩШ ШЩЩЉШЩШі ЩЩЩЂШіШШЩ
ЩШЈШЩЩ ШЩШіЩЉШЇШШЄ ЩЩ ШЈЩЂЩѓШШЩЩЉШ.
ШЩЩШШШіЩШШЄ ЩЩЃШЄШШ ЩШЩЉШШ ЩЂШіШШ№Ш ШЩЩЩШШЎ.
ЩЩШЄШ№ШШЩЃ ЩЂШіШШ№Ш ШЩЩЩШШЎ.
ШЩШШШШЎ ШЩШШіШЄЩЃШіШШ Ш№Щ ШШЩШШЄЩШ ШЩШЄЩЩЩЉШЇЩЉШ.
  

 

 
Aljance op TV en in het nieuws

Aljance in de Stentor / in de buurt
klik op de afbeelding voor het artikel
Aljance in Veronica Magazine
Aljance in de
   
Wij waren te zien op donderdag 1 december 2016
in het RTL4 nieuws om 19.30 uur !
Een interview met Jeroen Akkermans
over de visumliberalisatie voor 
Oekraïners en wat voor een invloed dit heeft op de huwelijksbranche.

Klik hier voor het nieuwsartikel en interview


- - - - -

Interview van een klant van Aljance aan RTL Nieuws
op 1 december 2016
Hoe Johan via Aljance zijn bruid vond in 
Oekraïne
 

Klik hier voor het interview

- - - - -

 Lauren! en de liefdeAVROTROS-presentatrice Lauren Verster gaat met haar nieuwe programma Lauren! en de liefde, vijf uitzendingen lang op onderzoek uit naar versies van de liefde die zij níet kent maar wel graag wil ontdekken. Waarom maken andere mensen andere keuzes en hoe zou het zijn om voor even in hún liefdesleven te stappen? Verster zoekt het uit.

Aljance heeft haar medewerking verleend aan het programma met een reportage waarom dames uit Oekraïne op zoek zijn naar een Nederlandse man.

De uitzending over 
Oekraïne was op 7 juli 2015  en is herhaald op 27 oktober 2015
Aflevering gemist?

Klik hier

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Eerder in het nieuws:

 
In het realityprogramma 'From Russia with Love' werden mannen gevolgd die naar het 
voormalige Oostblok afreisde op zoek naar een geschikte partner. 
Aljance speelde hierin een belangrijke rol. (Hardwin en Mascha vonden elkaar door onze 
bemiddeling) In maart en april 2014 waren de afleveringen 
wekelijks te volgen op RTL5.  (K
lik hier om de afleveringen te bekijken)  
V.a. 12 juli 2015 is het programma herhaald.
   
Klik hier voor de uitzending van 26 juli 2015        
(Hardwin en Mascha vonden elkaar door onze  bemiddeling)   
 


  
Aljance

De mooiste Oekraïense en Russische dames !


- Gratis inschrijven bij ons bureau
- Kennismakingsreizen van 4 tot 10 dagen
- Maatwerkreizen
- Groepsreizen
- Uw partner uit Oekraïne - Rusland - Oost-Europa 
- Zoekt u een buitenlandse partner ?  Onze Oekraïense
  en Russische dames zijn op zoek naar een  
  Nederlandse of Belgische man.

  KvK Oost Nederland: 08184992
  BTW nr: NL0024.07.488.B.56

 Home-OekraГЇense damesInschrijven Reizen TarievenDames 18+Dames 37+Dames 48+Dames 52+ Appartementen-HotelsOekraГЇne InformatieFAQContactNieuws