Home-Oekraïense dames
Inschrijven Reizen Tarieven
Dames 18+
Dames 37+
Dames 48+
Dames 52+
Appartementen-Hotels
Oekraïne Informatie
FAQ
Contact
Nieuws
Aljance
Internationaal huwelijks- en relatiebemiddelingsbureau
FAQ
               
 
 
1)       Vraag: Ik heb al met een paar relatiebemiddelingsbureaus uit Oekraïne slechte ervaringen. Ik heb bijvoorbeeld gecorrespondeerd met dames,maar toen ik daar aankwam  bleken zij niet te bestaan, er werd wel een verhaaltje verzonnen dat het meisje ergens met spoed was vertrokken etc. etc. Wel werden aan mij ter plekke vele andere meisjes aangeboden, maar ja – daar kwam ik niet voor. Hoe weet ik zeker dat bij jullie niet dat geval is?
 
Antwoord: Nee, wij doen niet mee aan dit soort “praktijken” en gebruiken geen modellen foto’s of foto’s van de hele mooie vrouwen als lokmiddel. Dat is geen eerlijke manier van handelen en er is dan ook geen langdurige bestaan voor dit soort “bureaus”. Bij ons weet u zeker dat het meisje die u ziet ook echt bestaat, niet getrouwd is en geïnteresseerd is in een (langdurige) relatie met de West-Europese man.
 
 
2)       Vraag: Is er visum nodig om naar Oekraïne te gaan? Waar moet ik die regelen? Moet iemand uit Oekraïne mij uitnodigen?
 
       Antwoord: In het verleden diende men een visum te hebben, maar dat is niet meer nodig. Volgens de nieuwe regels hoeven de burgers van de Europese Unie, Zwitserland, Verenigde Staten van Amerika, Canada en Japan geen visum te hebben om naar Oekraïne te gaan. Burgers van Australie dienen wel visum te hebben.                   
 
 
3)       Vraag: Hoe kom ik van de luchthaven Boryspil in Kiev naar Vinnitsa?
 
Antwoord: Daar zorgen wij voor. Onze chauffeur zal in de aankomsthal van de luchthaven Boryspil staan met uw naam op een bordje. Hij brengt u naar het appartement die u bij ons heeft gereserveerd. Onze Engelssprekende collega uit Vinnitsa zal in het appartement op u wachten en gaat u tijdens uw verblijf begeleiden.
 
 
4)       Vraag: Hoe lang duurt de reis van Boryspil luchthaven in Kiev naar Vinnitsa?
 
Antwoord: De reis duurt ongeveer 3,5 uur. De afstand is rond 260 kilometer.
 
 
 
5)       Vraag: Is het veilig om naar Oekraïne te reizen?
 
Antwoord: Op straat is het in Oekraïne en in Vinnitsa veilig, maar zoals in elke stad ter wereld komt hier ook criminaliteit voor. Neem altijd s’ nachts taxi van een officieel taxibedrijf en stap nooit in een gewone auto, helemaal niet als er al 2 of 3 mensen in zitten.
 
 
 
                                                                             
 
 
 
 
 


 

Home-Oekraïense damesInschrijven Reizen TarievenDames 18+Dames 37+Dames 48+Dames 52+ Appartementen-HotelsOekraïne InformatieFAQContactNieuws